test

Byggeprojekt.

Vi har i foreningen Lillebælt Værftet planer om at udvide for to millioner kroner. Tegninger og jordbundsundersøgelser er på plads så det er kun økonomien der mangler. Det første fundraising forsøg mislykkedes så her primo januar 2021 er der gjort et nyt forsøg, som vi forventer svar på i løbet af det næste halve år. Vi søger fonds støtte på 1,6 mio. kroner til det 2 mio. kroner dyre byggeri.

Der skal bygges en ca. 46 m2 hal, der hvor det store grønne telt ved siden af gasbetonbygningen står i dag. Hallen skal være med beton- og trægulv og midt i hallen skal der i loftet laves en treverskran. Der bliver porte i begge ender så det fortsat er muligt at køre både i gennem og videre ind i den store værftshal.

Ved siden af den nye hal bygges et folkerum på ca. 22 m2 med te køkken og håndvask samt et lille kontor på 8 m2. Væggen mellem folkerum/kontor og den nye hal opføres i gasbeton lige som smedjen også bliver omkranset af en gasbeton væg.  Ydervæggen til folkerummet og kontoret bliver en træ konstruktion beklædt med træ. Gulvet her bliver også beton belagt med træ.

Udgangen fra smedjen bliver flyttet, så man går op inde fra smedjen og lige ud på beddingen.

Den lidt specielle tagkonstruktion er valgt af hensyn til de gamle bygninger, så det nye falder naturligt ind.

 

Link til tegninger af byggeriet

Nordfacade 

Østfacade

Grundplan